El Gremi demana a la Direcció General de Transports que aixequi les restriccions als camions per Setmana Santa

 

El Gremi de Transports i Logística de Catalunya ha demanat per carta al Director General de Transports i Mobilitat, David Saldoni, que s’aixequin les restriccions de circulació per als camions, coincidint amb la Setmana Santa.

Al Consell Interterritorial de Salut es va acordar el tancament perimetral de totes les Comunitats Autònomes. Arran d’aquesta mesura, la Direcció General de Trànsit va informar que aixecava excepcionalment les restriccions als vehicles pesants durant la Setmana Santa perquè no es preveien col·lapses circulatoris ni retencions de trànsit destacades. El Servei de Trànsit d’Euskadi també va anunciar que aixecava les restriccions de circulació per a camions en aquestes dates.

En canvi, el Servei Català de Trànsit va informar ahir que a Catalunya es mantenen les restriccions de circulació previstes per a vehicles pesants coincidint amb la Setmana Santa. El Gremi de Transports i Logística de Catalunya qüestiona aquesta mesura i demana a les autoritats poder mantenir l’activitat per carretera tal i com faran els professionals de la resta de comunitats autònomes.

Les restriccions a camions a Catalunya es poden consultar en aquest enllaç.