Perquè t’assessorem en tot el que et preocupa
Disposem d’un equip d’assessors i assessores especialitzats ens transport (mercaderies, inspeccions tècniques, transport comunitari, etc), prevenció de riscos laborals, compres, comerç exterior o IFS Logístic, entre d’altres.

Et donem tres motius per associar-te

Creiem que amb tres motius ja en tindràs prou per fer-te del gremi. Tot i així, en aquest apartat hi trobaràs de manera resumida tot allò que des del Gremi de Transports i Logística de Catalunya podem fer per a tu i la teva empresa. A més, treballem dia a dia per donar resposta a les necessitats del teu negoci.

01

Perquè et mantenim informat de tot el que t’interessa
Des del gremi et mantenim informat puntualment sobre totes les novetats del sector així com també de totes les mesures que afecten al món del transport.

02

Perquè t’assessorem en tot el que et preocupa
Disposem d’un equip d’assessors i assessores especialitzats ens transport (mercaderies, inspeccions tècniques, transport comunitari, etc), prevenció de riscos laborals, compres, comerç exterior o IFS Logístic, entre d’altres.

03

Perquè t’ajudem a créixer i a ser més fort
Des del Gremi t’oferim formació especialitzada per a tu o els teus col·laboradors. A més, t’ajudem a trobar personal per a la teva empresa i ofertes en combustible entre molts altres beneficis.

Què t’oferim?

Assessorament


Sebastià Garcia

Compres i Aprovisionaments

El nostre assessor pot ajudar-te a millorar la gestió de compres per augmentar la rendibilitat i liquiditat de la teva empresa així com la gestió, millora i optimització d’estocs i l’elaboració de plans de millora i optimització de despeses.

Joaquim Gil

Transport

T’oferim assessorament sobre mercaderies perilloses, inspeccions tècniques, matrícula i transferències. A més, t’assessorem sobre transport comunitari i internacional i transport privat complementari o transport públic de mercaderies.

Cristina Danon

Comerç Exterior

T’assessorem en tot el relatiu a tràmits duaners, transports internacionals i incoterms, formes de cobrament en l’àmbit internacional i crèdits documentaris.

Irene Mael

Prevenció de Riscos Laborals

La nostra assessora en prevenció de riscos laborals t’ajuda en tot allò relacionat amb les avaluacions de riscos, la coordinació d’activitats empresarials, les investigacions d’accidents de treball i malalties professionals, qüestions de medicina del treball, al·legacions i recursos d’alçada i sobre actuacions inspectores com requeriments, actes d’infracció, etc.

Juan Pedro Hoya

Jurídic d’Assegurances

T’assessorem en les reclamacions contra companyies asseguradores així com en la mediació de conflictes entres asseguradores, mediadors i/o assegurats. A més, també t’assessorem en tot allò relacionat amb informes tècnics i responsabilitat civil.

Sebas Alegre

Sanitat i Seguretat Alimentària

A través del nostre assessor, t’ajudem en el disseny i implementació de sistemes IFS en l’àmbit logístic així com també en temes relacionats amb la seguretat alimentària.

Tramitacions


Ofertes i demandes


Necessites altres professionals?
Vols oferir els teus serveis?
Associant-te al Gremi podràs accedir a la nostra secció d’ofertes i demandes que tenim al nostre web

Formació especialitzada


Si necessites formació per a tu o els teus col·laboradors, el gremi t’ajuda.

Borsa de treball


Necessites personal per la teva empresa?

T’ajudem a trobar personal per a la teva empresa i ho fem de manera totalment personalitzada a través de la nostra borsa de treball.

Reempresa


Si estàs pensant créixer, Reempresa t’ajuda a trobar empreses del teu sector. Si estàs pensant en jubilar-te, t’ajuda a trobar un relleu.

Calculadora de CO2


La calculadora de CO2 és una eina que ens permet quantificar l’impacte que té sobre el clima el desenvolupament d’una activitat.

HelpEmpresa


HelpEmpresa és un programa de la Cecot que té per objectiu donar eines al teu negoci per superar aquesta crisi i ajudar a fer-lo més fort.

Oficina de digitalització


Aquest espai pretén ser un punt d’informació, recursos i suport per aquelles empreses que tenen interès en digitalitzar-se.