Restriccions de circulació als camions el 25 i el 27 de novembre

El Servei Català de Trànsit ha informat sobre les restriccions de circulació als camions d’aquest cap de setmana.

DIVENDRES 25 DE NOVEMBRE

Aquest divendres hi haurà les següents restriccions des de les 15:00h fins a les 21:00h:

  • D’una banda hi haurà limitacions en amdós sentits entre entre el pk 126, a La Roca del Vallès, i el pk 172, en el terme municipal de Martorell.  En aquest tram, els camions hauran de circular per la dreta, a una velocitat màxima de 80 km/h i no es podran fer avançaments.
  • D’altra banda,  també hi haurà limitacions entre el  pk 257 a Vila-seca i el pk 344.8,  al terme d’Ulldecona. En concret, les restriccions s’aplicaran  als vehicles que circulin en sentit Castelló. Els camions no podran fer avançaments i hauran de circular pel carril dret.

DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE

El diumenge les restriccions seran des de les 15:00h fins a les 22:00h en els dos sentits de la marxa en els trams següents:

  • A l’autopista AP-7 nord, entre el pk 111.1, sortida 11 a Sant Celoni i Montseny, en el terme municipal de Sant Celoni, i el pk 133.8, sortida 13 a Granollers, Montornès del Vallès i Vilanova del Vallés, en el terme municipal de Montornès del Vallès.

En aquests trams, els camions hauran de circular pel carril dret, no podran fer avançaments i hauran de circular a un màxim de 80 km/h.