Limitacions de circulació a l’AP-7 i la B-23 diumenge 15 de maig

El Servei Català de Trànsit ha informat que diumenge 15 de maig hi haurà restriccions acla circulació per als vehicles de transport de mercadereis de més de 7.5 kg de MMA en alguns trams de l’autopista AP-7 i de l’autopista B-23.

Pel que fa a l’autopista AP-7,  les restriccions seran en el tram comprès entre el pk 158 a Sant Cugat del Vallès i el pk 213 a Banyeres del Penedès.

Pel que fa a  l’autopista B-23, les limitacions seran en el tram comprès entre el pk 8, a Sant Feliu de Llobregat, i el pk 15.5 , a l’enllaç amb l’AP-7 a Castellbisbal.

Arran de la desaparició dels peatges a l’AP-7 s’ha produït un increment important de circulació, que ha generat afectacions considerables. Segons el Servei Català de Trànsit, aquestes afectacions fan necessària la instal·lació de carrils addicionals en sentit contrari.

Aquesta mesura comporta algunes limitacions per als camions. En concret, hauran de circular obligatòriament pel carril dret de la via, no podran fer avançaments i hauran de circular a un màxim de 80 km/h. Aquestes restriccions s’apliquen  diumenge des de les 15:00h fins a les 22:00h.