T’oferim la millor oferta per donar compliment a la Llei Macron

El Gremi posa a la teva disposició diferents operadors per donar compliment a la Llei Macron. En funció de les característiques de la teva empresa et resultarà més econòmica una o altra de les opcions que et presentem.

Com sabeu per operar a França és obligatori tenir un representant legal al país. Des del Gremi t’oferim dues opcions diferents per donar compliment a la normativa francesa.

Si tens fins a 5 camions, t’interessarà el servei de Fenadismer, que inclou representant legal a França i assistència jurídica a l’estranger per 18 euros+ IVA per camió/any. Aquest servei està integrat fins la targeta de serveis d’assistència internacional FENAGEST. Aquest servei inclou:

  • designació de representant legal a França
  • assistència telefònica 24 hores els 365 dies de l’any a tot Europa i el Marroc per resoldre qualsevol incidència de tipus legal, sancions de trànsit, immobilització de vehicle o qualsevol altra incidència.
  • targeta bancària dissenyada exclusivament per al pagament de sancions i la retirada d’efectiu als caixers per part del conductor, prèvia autorització per l’empresari titular del vehicle.

Si tens més de 5 camions, t’interessarà més el servei que tenim contractat amb Pretium, que t’ofereix preus més ajustats. T’assenyalem les tarifes:

 

 

Per més informació