Restriccions a la mobilitat a l’Estat Espanyol

Us resumim les restriccions a la mobilitat que hi ha  actualment a les diferents Comunitats Autònomes, així com les mesures que s’han aplicat en relació a l’activitat de restauració.

 

COMUNITAT VALENCIANA: el tancament perimetral s’amplia fins al 14 de novembre i bars i restaurants tanquen a les 00.00h (només poden acceptar clients fins a les 23:00h), quan comencen les restriccions a la mobilitat.

MURCIA: s’ha decretat el tancament de bars i restaurants a partir del dissabte 7 de novembre i fins al 21 de novembre. Les restriccions a a mobilitat s’apliquen entre les 23:00h i les 06:00h.

ANDALUSIA: les restriccions a la mobilitat nocturna s’apliquen entre les 22:00 i les 07:00h i s’amplia fins el 23 de novembre el tancament perimetral d’Andalusia. A més, el 8 de novembre, la Junta d’Andalusia també va anunciar que a partir del mitjanit d’avui dilluns entraran en vigor noves mesures, com el tancament de tots els municipis andalusos i el tancament de tota activitat no essencial a partir de les 18h. En el cas de Granada, el tancament serà total.

ARAGÓ: les restriccions a la mobilitat entre les 23:00 i les 06:00h s’han prologat fins el 30 de novembre. El Govern ha establert el nivell 3 d’alerta, que implica que la restauració i hoteleria de les àrees de servei tenen un aforament limitat al 50% i d’ús exclusiu per a transportistes i treballadores. Els bars, restaurant i comerços no essencials hauran de tancar a les 22:00h.

LA RIOJA: a les zones de Logronyo i Arnedo els bars i restaurants només poden servir menjar a domicili. La resta de la Comunitat Autònoma tanquen a les 22:00h. Les restriccions a la mobilitat són des de les 22:00 fins les 05:00h.

CASTELLA I LLEÓ: restriccions a la mobilitat de les 22:00h fins a les 06:00h. Els bars i restauants només poden oferir menjar per emportar. El Govern permet que obrin els serveis de restauració als centres de càrrega i descàrrega i de subministrament de combustible per atendre als professionals del transport.

CASTELLA LA MANXA: les restriccions a la mobilitat son de les 00:00h fins a les 06:00h i l’aforament a bars i restaurants es del 50% del que ja tenien abans perquè s’ha decretat el nivell 2 d’alerta.

MADRID: tancament perimetrals des del divendres 6 de novembre i fins al dimarts 10 de novembre pel pont de L’Almudena. Les restriccions a la mobilitat es mantenen de 00:00 a 06:00h.

EUSKADI: El Govern ha decretat el tancament de  la restauració des del 7 de novembre, però es permet que obrin a les benzineres i els hotels. Les restriccions a la mobilitat ara son de 22:00 a 06:00h.

ASTÚRIES: la restauració està tancada, però el Govern ha publicat al diari oficial d’Astúries una resolució que preveu una exempció en els serveis de restauració a les àrees de servei, que es consideren essencials per als treballadors del transport.

EXTREMADURA: les restriccions a la mobilitat s’han establert entre les 00:00 i les 06:00h.

CANTABRIA: fins al 18 de novembre estan prohibits els desplaçaments entre municipis i només es pot consumir a les terrasses de bars i restaurants. Les restriccions a la mobilitat son de 00:00 a 06:00h.

GALICIA: la Xunta de Galícia aplica restriccions  a la mobilitat a 60 concellos i en aquests només es podrà servir menjar a domicili i per emportar. També manté tancament perimetral de les ciutats més grans. La restricció de mobilitat és de 23:00h a les 06:00h.

ILLES BALEARS: hi ha restricció de mobilitat de les 23:00h a les 06:00h

ILLES CANÀRIES: no hi ha restriccions a la mobilitat de moment

CEUTA: S’ha restringit les entrades i sortides de la ciutat autònoma i les restriccions nocturnes a la mobilitat s’apliquen de les 23:00 a les 06:00h.

MELILLA: es manté el tancaments de bars i restaurants. Les restriccions a la mobilitat estan fixades entre les  22:00 i les 06:00h.