La Generalitat restableix les restriccions al trànsit per als vehicles pesants a les carreteres nacionals N-240 i N-340

El Departament d’interior ha aprovat la Resolució INT/1336/2020, de 9 de juny, per la qual deixa sense efecte l’aixecament temporal de determinades restriccions a la circulació que estableix la Resolució INT/383/2020, de 13 de febrer, per la qual s’estableixen les restriccions de circulació durant l’any 2020.

Segons la Resolució INT/1336/2020, l’ anàlisi de les darreres dades de mobilitat dels vehicles en general i dels pesants en particular, confirma la tendència a un augment progressiu del volum de vehicles que circulen per les vies N-240 i N-340. Un fet que motiva l’establiment de nou de restriccions a aquestes vies per garantir la seguretat viària i la millora de la mobilitat. Recordem que les restriccions s’apliquen als vehicles de transport de mercaderies de 4 o més eixos i que també superin les 26 tones de MMA o MMC.

De forma paral·lela, també es restablirà l’aplicació de les bonificacions en els peatges dels trams d’autopistes que constitueixen els itineraris alternatius assenyalats com a preferents per als vehicles  pesants.

Us adjuntem un quadre resum de les restriccions.

Aquesta normativa ha entrat avui en vigor

Per més informació cliqueu aquí.