El Gremi reclama que es deixi sense efecte la prohibició de circular els camions els diumenges de setembre a l’AP-7

El Gremi de Transports i Logística ha demanat a la Generalitat que es deixi sense efecte la prohibició de circular els camions els diumenges de setembre per l’autopista A-7, com preveu la Resolució INT/2750/2021, que avui publica el DOGC i que modifica les restriccions a la circulació durant l’any 2021, de 8 de febrer de 2021. Si no hi ha cap canvi, aquest diumenge, 12 de setembre, serà el primer que s’apliqui aquesta mesura.

El Gremi ha assenyalat que amb aquesta mesura es paralitzarà el 60% de les exportacions per carretera que utilitzen l’AP-7 per accedir als mercats europeus. També ajornarà el lliurament de mercaderies subministraments programats per dilluns amb el risc que es malmeti la càrrega o que s’aturin les cadenes de producció.

En concret, la Resolució restringeix la circulació als vehicles o conjunts de vehicles que superin els 7.500 kg de MMA o MMC en el tram de l’Autopista AP-7 comprès entre Maçanet de la Selva i l’Hospitalet de l’Infant entre les 17 i les 22h de tots els diumenges del mes de setembre de 2021.