Vols formar part del moviment Empreses que inspiren?

Des de Cecot donem suport a diversos programes que posen el focus en millorar l’ocupabilitat de les persones joves. En aquest sentit, des de fa 2 anys col·laborem amb el projecte Xcelence-Escoles que Inspiren, impulsat per la Fundació Bertelsmann i la Fundació Empieza por Educar.

 

Aquest projecte ja està en funcionament en 12 centres de secundària de la ciutat de Terrassa i té com a objectiu millorar l’orientació professional que reben les persones joves.

 

Un dels punts clau per millorar l’orientació és proporcionar a les persones que estudien

informació sobre ocupacions. I, això recau, en gran part, en professionals que vulguin explicar a les persones joves com és la seva feina, i el seu dia a dia. Per això us demanem la vostra col·laboració, que consistiria a oferir:

 

→ visites escolars a les vostres instal·lacions

 

→ xerrades als centres educatius

 

Les activitats es realitzaran preferiblement entre gener i abril 2023. Des de la Fundació Bertelsmann us donaran tot el suport necessari per organitzar aquestes activitats i posar-vos en contacte amb els centres educatius.

 

Si esteu interessats a sumar-vos al moviment #EmpresesQueInspiren, preguem que feu la vostra inscripció en el següent enllaç abans del dia 30 de novembre.

 

Des de la Fundació Bertelsmann contactaran amb vosaltres i us ho explicaran més detalladament. Més informació aquí.