Talls de trànsit per obres a l’Autovia A2 a Cervera

El Ministeri de Transports ha iniciat aquest dilluns les obres de rehabilitació del ferm de l’Autovia A-2 al seu pas per la variant de Cervera. Aquestes obres implicaran talls al trànsit en alguns trams de l’A-2 durant les pròximes tres setmanes en horari de dilluns a divendres.

Els treballs s’iniciaran entre els quilòmetres 514 i 522 a la calçada dreta, en sentit Barcelona. Per minimitzar els talls de trànsit, les restriccions s’aixecaran els caps de setmana. Per tant, els talls de trànsit seran de dilluns a les 7:00h a divendres a les 13:00h en diferent trams.

Setmana del 13 al 17 de març :

Es tancarà el tram comprès entre els quilòmetres 514 i 515. Els usuaris hauran d’agafar la sortida 514 i continuar pel lateral fins que puguin incorporar-se de nou a l’autovia al km 515,3.

Setmana del 20 al 24 de març:

Estarà tancat el tram entre el pas de mitjana del quilòmetre 512 i el 515. Durant aquesta setmana s’habilitarà un carril a la calçada oposada, que quedarà com una via bidireccional.

Setmana del 27 al 31 de març:

Es tancarà el tram comprès entre els quilòmetres 515 i 517. També es desviarà el trànsit per un carril que s’habilitarà en la calçada contrària, que serà bidireccional.

La circulació de transports especials es limitarà a una amplada màxima de 3,5 metres durant les obres. Les restriccions afectaran als dos sentits de circulació les dues darreres setmanes.

Teniu més detalls aquí.