Restriccions a la circulació a l’AP-7, la B-23 i la C-32 diumenge 22 de maig

El Servei Català de Trànsit ha informat que diumenge 22 de maig hi haurà restriccions a la circulació per als vehicles de transport de mercaderies més de 7.500 kg de MMA en alguns trams de l’Autopista AP-7 , l’autopista B-23 i l’autopista C-32.

Pel que fa a l’autopista AP-7,  les restriccions seran en el tram comprès entre el pk 158 a Sant Cugat del Vallès i el pk 213 a Banyeres del Penedès.

Pel que fa a  l’autopista B-23, les limitacions seran en el tram comprès entre el pk 8, a Sant Feliu de Llobregat, i el pk 15.5 , a l’enllaç amb l’AP-7 a Castellbisbal.

Finalment, les restriccions a l’autopista C-32 seran en el tram comprès entre el pk 114 a Canet de Mar i fins el pk 84+5, a la bifurcació amb la B-20, en el terme  municipal de Montgat.

Arran de la desaparició dels peatges a l’AP-7 s’ha produït un increment important de circulació, que ha generat afectacions considerables. Segons el Servei Català de Trànsit, aquestes afectacions fan necessària la instal·lació de carrils addicionals en sentit contrari.

Aquesta mesura comporta algunes limitacions per als camions. En concret, hauran de circular obligatòriament pel carril dret de la via, no podran fer avançaments i hauran de circular a un màxim de 80 km/h. Aquestes restriccions s’apliquen  diumenge des de les 15:00h fins a les 22:00h.

 

Transit recomana evitar les vies al voltant del Circuit de Catalunya per la celebració del Gran Premi de Fórmula 1

Els dies 21 i 22 de maig se celebra el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 al Circuit Barcelona-Catalunya. Amb motiu de la cursa es preveu un increment del trànsit al voltant del circuit. Per això, des del Servei de Transit es recomana als vehicles pesants evitar les següents carreteres en l’horari de les 15:00 a les 19:00h:

  • AP-7 entre el nus del Papiol i Cardedeu (enllaç 12A)
  • C-33 entre Montcada i Reixac i Parets del Vallès i Montmeló
  • C-17 entre Montcada i Reixac i Granollers
  • C-35 entre el nus de Parets del Vallès i el nus amb Granollers/AP-7