Restriccions a la circulació a l’AP-7, la B-23 i la C-32 el 8 de maig

El Servei Català de Trànsit ha informat que diumenge 8 de maig hi haurà restriccions a la circulació per als vehicles de transport de mercaderies més de 7.500 kg de MMA en alguns trams de l’Autopista AP-7 , l’autopista B-23 i l’autopista C-32.

Pel que fa a l’autopista AP-7,  les restriccions seran en el tram comprès entre el pk 158 a Sant Cugat del Vallès i el pk 213 a Banyeres del Penedès.

Pel que fa a  l’autopista B-23, les limitacions seran en el tram comprès entre el pk 8, a Sant Feliu de Llobregat, i el pk 15.5 , a l’enllaç amb l’AP-7 a Castellbisbal.

Finalment, les restriccions a l’autopista C-32 seran en el tram comprès entre el pk 114 a Canet de Mar i fins el pk 84+5, a la bifurcació amb la B-20, en el terme  municipal de Montgat.

Arran de la desaparició dels peatges a l’AP-7 s’ha produït un increment important de circulació, que ha generat afectacions considerables. Segons el Servei Català de Trànsit, aquestes afectacions fan necessària la instal·lació de carrils addicionals en sentit contrari.

Aquesta mesura comporta algunes limitacions per als camions. En concret, hauran de circular obligatòriament pel carril dret de la via, no podran fer avançaments i hauran de circular a un màxim de 80 km/h. Aquestes restriccions s’apliquen  diumenge des de les 15:00h fins a les 22:00h.