Els Mossos d’Esquadra desarticulen un grup criminal especialitzat en robatoris de mercaderies de camions

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup criminal especialitzat en els robatoris de mercaderies de camions. Els lladres robaven vehicles d’alta gamma per utilitzar-los en l’operació. Els robatoris tenien lloc en àrees de servei descans properes a les vies ràpides, habitualment per la nit.

En concret, al grup se li atribueixen presumptament 3 robatoris violents, 14 robatoris de mercaderies a camions estacionats en àrees de servei, principalment a l’AP7 i la C-33, tres robatoris amb força a concessionaris i 22 robatoris de vehicles.

La mercaderia sostreta està valorada en més de 350.000 euros. Els agents dels Mossos d’Esquadra han detingut vuit homes d’entre 21 i 46 anys, com a presumptes autors dels robatoris. La investigació es va iniciar arran de la sostracció de vuit vehicles d’un concessionari de Sabadell la matinada del 14 de maig.

El grup criminal disposava de locals on emmagatzemava i venia la mercaderia a terceres persones. Es calcula que ingressava entre 6.000 i 9.000 euros mensuals.

Podeu ampliar la informació aquí.