El Gremi reclama més agilitat per passar l’ITV als camions

Com sabeu en algunes comarques és difícil obtenir cita per passar l’ITV dels vehicles pesants. A l’àrea de Barcelona, aconseguir cita és complicat, però tampoc garanteix que es respecti els horaris i per tant, en algunes estacions, pot suposar perdre mig dia de feina.  A més, si el vehicle ha de fer una ruta internacional pot implicar perdre la feina i deixar el vehicle aturat fins poder renovar l’ITV.

Des del Gremi de Transports s’ha traslladat en diferents ocasions a l’administració les dificultats que tenen els transportistes per poder passar les revisions periòdiques a la seva àrea, especialment a Barcelona. Aquest tràmit acaba suposant perdre hores de feina i no poder disposar d’un vehicle al que li ha caducat la ITV i pel que no s’obté cita quan es demana.

Una de les propostes del col·lectiu passa per la reorganització de les estacions d’ITV de l’àrea de Barcelona, on s’acumula més volum de vehicles pesants. De manera que alguna de les estacions s’especialitzés amb camions i que hi hagués alguna línia per passar-la sense hora.

Fora de Barcelona algunes àrees estan funcionant d’una forma més àgil. Us compartim informació per si us pot resultar útil. En les estacions que us indiquem a continuació es pot obtenir cita en un termini d’una setmana aproximadament, segons informacions rebudes al Gremi. Les estacions són: Celrà, Olot, Blanes, Girona, Palamós, Ripoll.