Afectacions al trànsit per les obres de la variant de Banyoles

El Departament de Territori ha informat que s’han reactivat les obres de millora de la funcionalitat i la seguretat de la variant de Banyoles (C-66). Les obres consisteixen en la implantació d’un tercer carril i d’un separador físic central, entre els termes de Cornellà de Terri i Serinyà.

Aquestes obres tindran afectacions al trànsit mentre durin les obres. En concret, caldrà fer més estrets els carrils i els vorals actuals per comptar amb espai suficient per fer les obres. A més, es reduirà la velocitat màxima permesa i es prohibiran els avançaments, entre d’altres mesures.

Per implantar la senyalització provisional i les proteccions necessàries, s’ha ocupat un carril de la calçada. Per això, es dona pas alternatiu pel carril que quedi lliure, durant aproximadament una setmana, en les franges de menys trànsit.

D’altra banda, durant els mesos de juny i juliol quedarà anul·lat provisionalment l’enllaç amb la GI-513 cap a Orriols i l’Escala i el tercer carril d’avançament actual en sentit Olot.

Els moviments cap a GI-513 venint des de Girona es podran fer agafant el recorregut per l’enllaç anterior fins a la cruïlla amb la GI-513. Els moviments d’entrada a la C-66 des de la GI-513 es faran mitjançant la rotonda interior de l’enllaç de Banyoles Sud.

Teniu més informació aquí.