Acord comercial amb la petroliera MLC

El Gremi, com a membre de la Federació Fenadismer, continua oferint-vos descomptes en carburant amb diferents petrolieres perquè pugueu escollir la que us interessa més.

Aquest mes de setembre hem ampliat la nostra oferta amb una nova petroliera: MLC (Martín López Carburantes), que disposa d’una xarxa d’estacions estratègicament situada. A més, té uns preus finals molt atractius de Gasoil A, més econòmics que els preus de les altres petrolieres de la competència.

Igual que en altres acords del Gremi amb petrolieres també podreu destinar un cèntim per litre a la guardiola de la jubilació. Aquesta iniciativa impulsada per Fenadismer la gestiona la Fundación Ayuda Social al Transporte: www.fundatrans.es

La targeta de carburant de MLC és totalment gratuïta, compatible amb gasoil professional i de crèdit. Es tracta d’una targeta de carburant en format virtual i es per tant es pot formalitzar amb menys d’una setmana.

Us informem a sota dels preus actuals de les estacions de servei MLC perquè pugueu comparar-los. Els preus canvien cada 3-4 dies. Aquesta companyia té benzineres a prop de les fronteres a Girona, Guipúscoa i Navarra.

 

Si voleu sol·licitar la targeta de carburant MLC contacteu amb el Gremi al correu gremitransports@cecot.org o al telèfon 93 736 11 08.