Les Associacions de Transport no donen suport a la vaga convocada per dilluns 14 de març

Us informem que el Gremi de Transports i Logística de Catalunya, en la línia de la resta d’associacions del sector, no se suma a la vaga la Plataforma per a la Defensa del Sector del Transport de Mercaderies per Carretera convocada per dilluns 14 de març.

Les Associacions que formem part del Comitè Nacional del Transport per Carretera considerem que en la conjuntura actual una aturada del transport no és una solució eficaç.

Des del Comitè Nacional s’ha reclamat una reunió urgent amb el president del Govern perquè s’adoptin mesures extraordinàries que evitin la fallida de les empreses del transport de mercaderies per carretera per l’increment incontrolat del preu dels combustible.

D’altra banda, considerem que ara és el moment de fer efectives les mesures que recull el Reial Decret-Llei 3/2022, d’1 de  març, per millorar les condicions de treball dels conductors i equilibrar les relacions dels transportistes amb els seus clients.

Els convocants de la vaga son una plataforma independent que no té el recolzament de cap associació de transports, però són molt actius a les xarxes socials.