Webinar sobre la compra de vehicles de mercaderies segons diferents tecnologies de motor

El Departament de Territori ha organitzat una webinar per presentar  la “Guia per a la compra de vehicles de transport de mercaderies segons diferents tecnologies de motor” que tindrà lloc el divendres 11 de desembre a les 12:00h a través de la plataforma ZOOM.

Aquesta guia, elaborada pel Departament de Territori de la ma de CENIT, presenta una metodologia especialment dissenyada per a facilitar la presa de decisions als operadors de transport de mercaderies per carretera que volen adquirir un nou vehicle.

En el document es recullen tots els aspectes a tenir en compte i uns valors de referència tant dels costos directament assumits per l’operador, com de les externalitats (emissions), a més dels riscos i oportunitats associats a cada tecnologia de motor.

La presentació de la guia comptarà amb la presència del director general de Transports i Mobilitat, David Saldoni, que donarà la benvinguda als assistents. La ponència anirà a càrrec del director del CENIT, Sergi Sauri. També participarà la directora general de Qualitat de l’Aire i Canvi Climàtic, Mercè Rius, que tancarà l’acte.

Podeu inscriure us en aquest enllaç.

Per ampliar la informació cliqueu aquí.