Restriccions al Trànsit a l’Estat Espanyol per a l’any 2019

En desviaments obligatoris per autopista de peatge es podrà sortir per posar benzina o les pauses obligatòries de 45 minuts
Us informem que la Direcció General de Trànsit ha publicat aquest dilluns 21 de gener de 2019 la resolució del 14 de gener de 2019, que estableix les mesures especials de Restriccions al Trànsit a l’Estat Espanyol durant l’any 2019.

Aquestes restriccions no inclouen les limitacions a Catalunya i Euskadi, que es publiquen als seus respectius butlletins oficials.

Algunes de les novetats més destacades són les que afecten els desviaments obligatoris en autopistes de peatge que circulen paral·leles a determinades carreteres nacionals. S’augmenten els casos en que es pot abandonar l’autopista de peatge fins a la carretera nacional.

La DGT permet abandonar l’autopista de peatge per realitzar els descansos setmanals, diaris i les pauses obligatòries de fins a 45 minuts en els períodes de conducció, així com per fer reparacions o manteniment del vehicle (posar benzina i altres).

En canvi, la DGT no admed que els transportistes s’incorporin a l’autopista per la següent entrada en el sentit de la marxa, sinó que els obliga  a retrocedir pel mateix itinerari pel que ha abandonat l’autopista.

Per consultar totes les novetats cliqueu aquí