Limitació de pas de vehicles en règim de transport especial a l’A2 al seu pas per Lleida

El Servei Català de Trànsit informa que a partir d’avui, 1 de juny, hi haurà una limitació de pas de vehicles en règim de transport especial (amplada màxima 3,5 metres) entre Torrefarrera i Alcoletge, al seu pas per Lleida. El motiu són unes obres de manteniment i conservació de l’Autovia.

Les obres de manteniment es faran des de les 7:00h del matí dels dilluns i les 13:00h dels divendres durant vàries setmanes. Aquesta restricció de pas afectarà als vehicles en règim de transport especial d’amplada superior als 3,5 metres.

La restricció en sentit Barcelona quedarà restablerta amb anterioritat a la sortida 462, per facilitar la sortida i canvi de sentit dels vehicles en règim de transport especial de més de 3.5 metres en l’enllaç 462 amb la carretera N-230.

La restricció en sentit Saragossa quedarà restablerta amb anterioritat a la sortida 467, per facilitar la sortida i canvi de sentit dels vehicles en règim de transport especial de més de 3.5 metres en l’enllaç 467 amb la carretera C-13.

La previsió inicial de la limitació de pas serà de 6 setmanes, però en funció de l’evolució dels treballs i de les condicions meteorològiques aquest termini es pot allargar.