Es modifiquen les restriccions a la circulació durant l’any 2020 en els carrils bus-VAO

El Diari Oficial de la Generaliat, DOGC, ha publicat la resolució INT/2453/2020, en data de 5 d’octubre, per la qual es modifica la Resolució INT/383/2020, del 13 de febrer, que estableix les restriccions a la circulació durant l’any 2020.
L’entrada en funcionament d’un nou carril bus-VAO al carril esquerre de la C-31 nord, entre el PK 210 i el PK 214, en sentit entrada a Barcelona, requereix concretar la tipologia de vehicles autoritzats per circular-hi i també el règim d’ocupació d’aquests vehicles.

Per aquest motiu es modifica l’apartat 1.1.2.1 de la Resolució del 13 de febrer. Així, la circulació a les calçades bus-VAO C-58CC i la circulació pel carril esquerre de la via C-31 (nord), en sentit Barcelona, només estarà permesa als vehicles següents:

  • Vehicles destinats al transport de viatgers dotats d’autorització administrativa (amb passatge o buits)
  • Vehicles turismes amb 2 o més ocupants
  • Vehicles mitxes adaptables amb 2 o més ocupants
  • Motocicletes
  • Vehicles amb el senyal V-15 visible per a persones de mobilitat reduïda reconeguda (conductores o no) que disposin de documentació administrativa acreditativa
  • Vehicles turismes, mixtes adaptables o de transport de mercaderies fins a 3.500 kg de MMA o MMC si porten visible al vidre davanter, banda dreta inferior, algun dels distintius ambientals tipus 0, ECO o C (només gasolina Euro 6) que consten en el registre de vehicles.

Aquesta resolució ha entrat en vigor aquest dilluns, 5 d’octubre. Podeu ampliar la informació en aquest enllaç.