Curs de formació en transport ferroviari

La Direcció General de Transports i Mobilitat ha dissenyat  un curs de formació en transport ferroviari adreçat a transportistes, gestors de flotes o experts en logística d’empreses de transport per carretera que es plantegen incorporar solucions intermodals per al transport de mercaderies.

El curs, que s’ha preparat conjuntament amb l’Escola Intermodal Transport, es farà entre el 2 i el 5 de març de 2020 entre Barcelona i Perpinya i s’impartirà en castellà i anglès. La formació inclou exposicions teòriques, treball pràctic i visites a instal·lacions.

En aquesta formació, els participants podran conèixer el concepte de la comodalitat com a eina de milora de gestió del transport i obtindran la informació necessària per a saber gestionar les cadenes logístiques en les que s’incorporin els serveis ferroviaris, així com calcular-ne els costos i els beneficis associats.

La matrícula es de 75 euros per persona perquè el curs, que té un cost de 700 euros, està subvencionat pel projecte TRAILS de la Unió Europea. La inscripció i el pagament s’han de fer abans del 21 de febrer de 2020.

Més informació aquí.

Podeu fer la inscripció aquí.