Bonificació al tram Zambrana-Tudela de l’AP-68 per a vehicles pesants

Els vehicles de transport de mercaderies de 4 o més eixos no poden circular per les carreretes N232 i N-124, al seu pas per La Rioja des de l’any 2017. Per això, s’estableixen bonificacions als peatges en el tram Zambrana-Tudela de la AP-68.

Amb el Real Decret 757/2019, de 27 de desembre, que ha entrat en vigor el passat 23 de gener, es reestableixen les bonificacions existents, després que l’any passat la Resolució va ser declarada nul·la pel Tribunal Superior de Justícia de Madrid.

Els vehicles pesants tindran una bonificació del 75% del peatge si realitzen un recorregut intern en el tram de l’autopista AP-68 comprés entre la sortida 8 i la sortida 18, les dues incloses, per als vehicles que circulen en direcció Bilbao-Saragossa.

Per als vehicles que circulin en direcció Saragossa-Bilbao, la bonificació est farà entre la sortida 17 (Pamplona) i la sortida 8 (Zambrana).

La resta de trajectes tindran una bonificació del 71.27% de l’import del peatge.

Totes aquestes mesures s’apliquen amb efecte retroactiu durant tot el temps de vigència de la Resolució de la Direcció General de Trànsit de 14 de gener de 2019.