Últimes places per al IV Congrés d’Innovació Logística

Últimes places per al IV Congrés d’Innovació Logística | Desafiaments i claus per a la recuperació, que se celebrarà el 30 de juny i el 2 de juliol de forma online i que organitza Slimstock conjuntament amb Barcelona Centre Logístic Catalunya i la Associacion para el desarrollo de la logística.

Més de 3.000 directius i professionals s’han inscrit a la trobada on s’han previst tres ponències i dues taules rodones i que ja s’ha consolidat com el  punt de trobada de referència en Logística. Es tractaran temes com la recuperació i el creixement sostenible en temps de coronavirus o el repte de reconstruir el futur del sector.

A més, també s’analitzarà la transformació digital i l’optimització de les operacions en la cadena logística o l’estratègia operacional, tant en sectors essencials com no essencials.

Una de les novetats d’aquesta edició és una enquesta sobre la repercussió de la crisi del COVID-19 en el sector logístic. L’enquesta es realitza a tots els professionals que s’inscriuen al Congrés.

Per ampliar la informació, cliqueu aquí.