Alemanya demana PCR als transportistes que accedeixen des del Departament francès de Moselle

Alemanya ha actualitzat els territoris inclosos dins les “Zones de variants del virus” i també inclou el Departament francès de Moselle, una zona de pas essencial per accedir al centre i el nord d’Alemanya. Els camioners que accedeixin a Alemanya per aquesta zona hauran de presentar una PCR negativa o test d’antígens negatiu per poder continuar la seva ruta.

Alemanya ha informat que ha patit un ciberatac que ha col·lapsat la web on es tramiten els documents per informar de PCR negatives.  Per tant, el sistema no estarà operatiu com a mínim els pròxims tres dies. De manera que  caldrà omplenar en paper i lliurar als agents de la policia si els ho demanen.

Podeu accedir al document aquí.

A banda, del Departament de Moselle, també estan inclosos dins les “zones de variants del virus” Irlanda, Àustria, Portugal, Eslovàquia, República Txeca, Regne Unit i Irlanda del Nord. Qualsevol persona que hagi estat en alguna d’aquestes regions els últims 10 dies ha de presentar una PCR negativa o un test d’antígens negatiu per poder entrar a Alemanya.

Com també us hem informat amb anterioritat, la prova amb el resultat negatiu s’ha de fer un màxim de 48 hores abans d’arribar a Alemanya i s’ha de presentar en alemany, anglès o francès.

Podeu consultar la informació sobre l’entrada a Alemanya des de àrees d’alt risc en aquest enllaç.